Welkom bij CSP REAL ESTATE

CSP Real Estate biedt als planontwikkelaar een totaalconcept

 

CSP Real Estate is uw partner bij al uw doelstellingen voor bouw- en vastgoedprojecten. Ook als het gaat om de bouw van een logistiek centrum, de begeleiding van een vakantiepark of de realisatie van een hotel. Wij begeleiden u bij ieder gewenst ontwerp of idee met persoonlijke aandacht, specialismes en passend maatwerk.  

 

CSP Real Estate zorgt er namelijk voor dat alle gewenste en benodigde expertise ingebracht wordt, met maar één doel: de verwezenlijking van uw projecten. U wenst immers dat de uitvoering van uw idee optimaal en effectief begeleidt wordt door een allround kennispartner, die reeds decennia lang succesvol partner is van renderende projecten.

 

Heeft u als opdrachtgever ideeën voor een ontwerp, of heeft u assistentie nodig bij benodigde vergunningen, vertegenwoordigt u een bouwende partij of bent u op zoek naar een financiering? CSP Real Estate biedt u een invulling voor een succesvolle realisatie.

 

Wilt u graag verder spreken over uw plannen? U kunt ons uiteraard 24/7 bereiken. Telefonisch via 06-46120829, per mail via hans@csprealestate.eu

 

CSP Real Estate, uw partner van plan tot realisatie

 

Fijn om kennis te maken!

Jan Copier

Christy Harthoorn

Hans van Haeften